Dr. Michael Laitman

Mi a Szűrő?

Kérdés:

Mi az a szűrő (masach)? Miből áll az, és hogyan vagyunk képesek azt felismerni?

Válaszom:

A szűrő az egy erő, mely képessé tesz minket arra, hogy magunk helyett először is a másikra gondoljunk. Ez olyan, amikor más gondolkodásmódot használunk, més érzésvilágot alkalmazunk és másképpen hozunk döntéseket. Amikor ez megtörténik, az olyan, mintha újjászülettünk volna!

Mindezt csodának nevezzük – “Az Egyiptomból való kivonulás” csodájának. Ez az amikor kilépünk önző vágyainkból, és hirtelen elkezdnünk másokról gondoskodni, értük aggódni. Minden egyes gondolatunk ily módon kezd el működni.

Jelenleg mindez egy ijesztő változásnak tűnik számunkra. Miért is akarnám én mindezt? És mégha beszélünk is róla, magunkon belül igazából nagyon is félünk ettől.

Azonban a Felső Fény létrehozza majd a szükséges változást bennünk. Nem tudjuk pontosan hogyan is fog ez megtörténni. Egyszerűen oly módon megtörténik, ahogy ez a Fény megteremtett minket. Ezt a személyben bekövetkező változást hívjuk csodának. A Fény mely megteremtette a vágyat, ugyancsak képes ezt a “felújítást” is elvégezni.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,161 seconds.