Dr. Michael Laitman

A Teremtő egy irgalmas cunamit küldött.

Olyan korban élünk, hogy így vagy úgy, mindenkinek fel kell fedeznie a Teremtőt,  és felül kell emelkednie egoizmusán. Ez egy kollektív folyamat, ahol mindenkinek felül kell emelkednie egoizmusán, és senki nem lesz képes  egoista állapotában maradni.

A világunk továbbá nem lesz különálló nemzetekre osztva, mert a felébredés globális lesz. Kezdetben ez szenvedéseken keresztül fog megtörténni, de később önkéntes akaratunkkal előrehaladva. Ez egy hullámmozgás, ami esetleg mindnyájunkat elnyel. Amíg az ébredés folyamata kibontakozik, a hullámok összeomlanak az interferencia hatására, mellékhatásokat hozva létre.

A változások hirtelen és gyorsan fognak történni. A világ manapság olyan, mint egy vulkán, amelyik bármely pillanatban kész kitörni. Ezen feltételek mellett a csend percei csak még jobban fognak riasztani bennünket.

A leglátványosabb magyarázat arra, hogy ami történik, az segíti az emberiséget, hogy elvégzi az átmenetet az egoizmusról a globális kapcsolatok és összekötetések létrejöttére.. Ezért olyan fontos a Kabbala terjesztése.  Ez a mi kötelességünk, mert ez az egyetlen út arra, hogy a világ elkerülje az évekig tartó  szenvedéseket, pont úgy mint a szülési fájdalmakat.

Ha az adott szituációban éberek leszünk, meg tudjuk változtatni attitüdünket  azzal szemben, ami történik. Akkor mi felfedezzük, hogy a Teremtő már velünk van, és megmutatja nekünk, hogy a mi világunk többnyire a spirituális világ ellentétes oldala.  De az átmenet a spirituális világba teljesen  a mi döntésünktől függ,  hogy megváltoztassuk egoista gondolkodásunkat  az ellenkezőjére.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,110 seconds.