Dr. Michael Laitman

A jövő legnépszerűbb foglalkozása

A jövőben az emberiségnek csak 5%-a fog dolgozni annak érdekében, hogy az egész világnak a “létezéshez szükséges dolgokat” biztosítsa, míg mindenki más a spirituális cél hirdetésének érdekében dolgozik majd. Ennek alternatívája az, hogy 1OO%-ig mindenki a spirituális korrekcióban vesz majd részt, és emellet kb. napi egy órát dolgozik majd a “létezéshez szükséges dolgok” megteremtésén.

A lelkek között fejlődő spirituális kapcsolatokkal kapcsolatos munka az folytonos. A Teremtőt ebben a világban kell, hogy felfedezzük, ami azt jelenti, hogy e világ minden egyes emberének inspirációt kell éreznie a spiritualtás és annak fontossága irányában. Ennek eredményeképpen ők minket fognak inspirálni ugyanilyen módon az ő oldalukról. Amekkora mértékben mi inspiráljuk egymást, vágyni fogunk és képesek leszünk egymással kapcsolatra lépni.

Ma még csak kezdjük a Kabbala terjesztésével kapcsolatos munkát. A terjesztés nem csak arról szól, hogy tudást osztunk (mint könyvek, internet vagy TV), hanem az azt is jelenti, hogy minden ember és minden között kapcsolatot hozunk létre. Ez a kapcsolat gyakorlati megvalósítása.

Mindenkinek dolgoznia kell majd ezen, mivel mi mindannyian a kapcsolatok rendszerén belül vagyunk a közös edényen (Kli) belül, ahol a Teremtő, vagy a spirituális világ megjelenik. A terjesztés az minden embernek a lehetősége arra, hogy ráhangolja magát erre a korrigált rendszerre.

Ennél fogva meg kell értsük, hogy a Kabbala terjesztése nem egy feladat, hanem a maga a korrekció cselekedete. Ez a mi kapcsolatunk a világgal.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,127 seconds.