Dr. Michael Laitman

A spirituális inspiráció szétterjedhet egy globális skálán

Mindent a saját javunkra csinálunk, mert  temészetünk az élvezet akarása. Ezért van az, hogy mindig azt kérdezzük, „Miért van erre szükségem? Milyen nyereséget nyerhetek ebből?  Megéri-e, hogy ez ügyben erőfeszítéseket tegyek?” Ezért van az, hogy az embereknek magyarázatot kell kapniuk arra, hogy mit nyernek azzal, ha felfedezik a Teremtőt?  Ez nagy erőfeszítést igényel, de a cél fontosságának felismerése adja az erőt hozzá.  Minden azon múlik, hogy a környezeted mennyire érti meg a cél fontosságát? Egy korrigált világban, az egyetlen dolog, amit az ember  tenni akar, a puszta szükségen túl, egymást kölcsönösen támogatni, hogy érezze a korrekció fontosságát és a spirituális fejlődést.

Emberek milliárdjai fognak azon dolgozni, hogy terjesszék a Kabbalát egymás között, befolyásolva egymást és arra bíztatva, hogy minél nagyobb részt vegyenek a korrekcióban, és nagyobb vágyat fedezzenek fel erre. Ahhoz, hogy elérjük a korrigált állapotot, mindenkinek személyesen kell terjesztenie erről a helyről egy közös lélekbe, a tudást, a benyomásokat, az egyesülés fontosságát és a korrekciót. Végül is miden személy a spirituális testnek, a Léleknek egy sejtje.

Annak érdekében, hogy az egész testtel össze legyünk kapcsolva, minden sejt kell hogy mondja minden sejtnek, hogy ő hogyan dolgozik, és milyen fontos az ő munkája. Meg kell csodálnia, hogyan befolyásolja a többieket, és hogy mennyire kell ez nekik, másképp nem lesz joga, hogy létezzen.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.