Dr. Michael Laitman

Rabas sokkoló igazsága

Rabas igazi sokkot készített elő a mi időnkre. Folyamatosan felfedte azt, hogy a legfontosabb dolog az emberi lény számára, az az esszenciája és az élethez való hozzáállása. Fokozatosan felfedte azt, hogy minden a szívünk vágyain múlik, és a viszonyunkon az igazsághoz.

Ezek a gondolatok ellentétesek a rutin gyakorlattal a vallásos tradíciókban, és a parancsolatok vak követésével, melyek általában a vallásos emberek mindennapi gyakorlatai. Meg kell különböztessük a szokások szerinti viselkedésünket, melyet neveltetésünk alapján kaptunk, és mely bűntudatot kelt bennünk ha nem folytatjuk a rendszeres gyakorlatot, és a valódi imát, mely a szívből jövő, valódi tudatos kérés a Teremtőhöz a korrekció érdekében.

Az emberek megítélése a ruhájuk vagy viselkedésük alapján nem visz minket közelebb annak megértéséhez, hogy a személy milyen közel áll a Teremtőhöz. Ez egy olyan személy-e aki ürességet érez életében, vagy olyan valaki, akinek látszólag minden válasza meg van a kérdésekre, és a megfelelő ruhákat hordja, vajon melyikük van közelebb a Teremtőhöz?

A Teremtő azt követeli tőlünk, hogy a szívünkben végezzük el a korrekciókat. Ez nem azt jelenti, hogy el kell hanyagoljuk vallási tradícióinkat, de a személy és a Teremtő között távolság az annak az aspirációnak az intenzitásában mérhető le, hogy mennyiben akarunk hasonlóvá válni Hozzá tulajdonságainkban.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.