Dr. Michael Laitman

A Zohar könyvét csak az egyesülés által lehet megérteni

Amikor a Zohar könyvét tanulmányozzuk, emlékeznünk kell arra, hogy  ezt a Kabbalisták egy csoportja írta, és ezért szintén csak egy csoporton belül lehet megérteni. Annak érdekében, hogy megértsük ezt a könyvet, először egyesülnot ezen könyv segítségével. Ezt a könyvet csak a köztünk lévő kapcsolaton belül leszünk képesek feltárni.

Minden , amiről a Zohar könyv beszél, az a lelkek közt, és közöttünk van. Ha ajándékozni akarunk  egyikünk a másikna, akkor ez a vágyunk a lelkünkké válik, és ezen belül, a lelkek közti kapcsolaton belül, felfedjük a Teremtőt, a Fényt, ami összeköt minket..

A Zohar könyv arról beszél, hogyan tudjuk feltárni a Felső Fényt: Ez az adakozási szándékon, és a szereteten belül fog feltárulni.  A Zohar könyvében való felkészülésünk  a tanulásra és az azzal járó elfoglaltságra az ugyanaz, mint felkészülni az adakozás, a szeretet az egyesülés gondolata, a kölcsönös garancia, és a „szeresd felebarátodat, mint tenmagadat” tulajdonságára.  Mi felkészülünk, hogy ezt az állapotot elérjük, annak érdekében, feltárjuk az adakozás és szeretet Fényét.  Ez az, amit a Zohar segít nekünk végrehajtani.

Pontosan ez az oka, hogy a Kabbalát felfedjük manapság, annak érdekében, hogy segítsünk abban , hogy az emberiség megszerezze ezt a tulajdonságot. De csak akkor fog eddig a szintig megtörténni, ha felfogjuk, hogy ez szükséges.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,675 seconds.