Dr. Michael Laitman

A Fénysugár, ami felemel minket

Kérdés:

Mi az a Fény, ami Megváltoztat, és aminek fel kellene emelnie minket?

Válaszom:

Ez egy olyan erő, ami annak eredményeképpen jön el hozzád, hogy tanulsz és vágysz rá. Van egy nagyon vékony Fénysugár, ami hatással kezd rád lenni, ha „belesétálsz”.  Te és a vágyaid  teszitek ki az egész gömböt, de meg kell találni ezt a keskeny sugarat, a spirituális cél felé mozogva. Ekkor ez a Fény elkezd rád hatással lenni, visszavezetve téged a Forrásához.

A Fény ebből a célból származik, és ha pontosan erre a Fényre hangolod magad, akkor a hatása alá fogsz kerülni. Rád fog sütni, és sugarával a cél felé kezd húzni.

Mi köze van ennek a Zohár olvasásához és a lelkek egységének gondolatához? Ez a sugár pontosan az egység forrásában gyökerezik – a kollektív lélekben, annak eltörése előtt, ahol az összes lélek eggyé egyesül a Végtelen Világ Malhutjában. Ezért fontos, hogy a Megváltoztató Fény hatására vágyjunk, és érezzük, hogy teljesen tőle függünk.

Ráadásul ezt a sugarat egyedül kell megtalálnod. Egyenesen Fentről érkezik le hozzád, a Végtelen Világból, lelkünk gyökeréből. Átível a világokon és minden utat megtesz, hogy ebbe a világba érkezzen és „megérintsen” téged. Viszont ebben a világban csak egy különleges pontban sugárzik, és helyes szándékkal el kell érkezned ehhez a ponthoz. Csak amikor megtalálod ezt a pontot, fogod látni a keskeny Fénysugarat Fentről, és a lelked akkor a sugár mentén fel fog emelkedni annak gyökeréig.

Változnod kell, hogy ezt a pontot fel tudd fedezni. Ugyanakkor a Fény körülötted van, csak nem látod. Csak akkor fogod meglátni, ha találsz egy utat belé; abban van a kihívás.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,620 seconds.