Dr. Michael Laitman

Mi csak terjesszük a Kabbalát, a Felső Fény teszi a többit

Kérdés:

Jelenleg egy csomó ember a világon csatlakozik a Kabbala tanulásához, új csoportok nőnek ki a különböző városokban, mint a gombák eső után. Hogyan gondoskodhatunk róluk?

Válaszom:

Nekünk csak példát kell mutatnunk, és együtt fogunk növekedni velük.  Nem gondolok semmi nehézségre ezzel kapcsolatban. Lehetetlen megállítani az életet. Mi mindannyian láttunk már  fát, amint áttört a sziklán. Semmi sem állíthatta meg őt, megtalálta a saját útját a fényhez, és növekedett.

Ugyan ez történik a mi szituációnkban. Ha egy személy vágya kap némi Fényt autentikus Kabbala forrásból, áttör és elkezd növekedni. Az emberek maguk meg fogják találni a tanulóközpontokat és tanuló csoportokat: átveszik a példánkat és fejlődnek.

Nekünk csak szét kell szórni a Kabbala tudományát, olyan széleskörűen, ahogy csak lehet. A fejlődés következő formáit nem mi határozzuk meg. Ez egy szabad fejlődés. A mi feladatunk csak az, hogy kövessük a Kabbalista elveket az ember fejlesztésére, és alakítsunk csoportot. Mi csak szétosztjuk az anyagot, a felső Fény teszi a többit.

Megteremtjük a Felső Fénnyel való kapcsolatot azzal, hogy Kabbala könyveket adunk az embereknek. Ezek a könyvek kiközvetítik az Újraformáló Fényt, és az emberek elkezdenek nőni. Ez az egész világon meg fog történni. Reméljük, hogy ez egy fantasztikus exponenciális növekedés lesz felfele.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,138 seconds.