Dr. Michael Laitman

A Jutalom a Fény, ami újraformál

Kérdés:

Az erőfeszítések, amiket teszek, az én spirituális jutalmam?

Válaszom:

A jutalom a képernyő és a Fény, aki újraformál. Nem mérhetjük és nem értékelhetjük ki az erőfeszítéseinket.  Nekünk kell a képernyő és a Fény, aki újraformál. Ez az egyetlen dolog, amit meg kell kapnom. Minden más bőségben lehet neked, vegyél belőle!

A Fény, aki újraformál az engedélye a kapásnak. Olyan, mint egy színházjegy, ami lehetővé teszi, hogy belépjek egy adott előadásra, a Fény, aki újraformál lehetővé teszi, hogy elvegyek egy specifikus adagot. A benned megjelenő Fény mennyiségének megfelelően, fel leszel töltve, és egyesülsz a Teremtővel, és mindazzal a bőséggel, ami a teljes teremtésben létezik.

Vedd mindet, de csak az újraformáló Fény mértékben. Ezért az újraformáló fény a te ajándékod. Semmi mást nem kell megszereznünk. A Felső Bőség megtölti a mi spirituális edényünket, (Kelim), a kapni akarást, de csak akkor, ha megkapjuk az újraformáló Fényt.

De a beteljesülés nem az élvezet megkapásáért kell nekem, hanem hogy megvizsgáljam és megmérjem, hogy mennyit adakozom. De a beteljesülés hatalmas kielégülést okoz, ez az adakozás Fényében mérhető, az újraformáló Fényben mérhető.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.