Dr. Michael Laitman

A spirituális célzó berendezés

A csoport a munkám anyaga. Ez a helye, a laboratóriuma, a végrehajtott akcióimnak. Ez tényszerűen egy célzó berendezés, amely segít nekem a cél irányában maradni. Különben nem lennék képes látni ezt.

Tegyük fel, önnek lőnie kell egy ágyúval egy célpontra. Hogy fogja eltalálni, ha nem is látja? Mi segíthet helyesen megcélozni a pontot? Szükség lehet, egy külső megfigyelőre, aki mindent oldalról lát, mint egy harmadik erő amely önre irányul.

MI ez a harmadik erő, a mi esetünkben? A  Teremtő el van rejtve előlem, és messze vagyok Tőle. Ezért egy megfigyelő torony, vagy célzó berendezés, amit „csoportnak” nevezünk, lett a számomra felépítve. Ha egyesülök ezzel, és a cél felé irányulok a csoporton belülről.  Feltétlenül el fogom találni a célt.

Több feltételt figyelembe kell vennem, úgy mint „távolság”, „szél”,  és így tovább. Ezt mind megtalálom a csoportban. Elég nehéz eltalálni a célt az anyagi világban, de még nehezebb a spirituális világban, ahol végtelen számú feltétel van, amelyről nem is tudok.

Az egész rendszer el van rejtve előlem. Később, rájövök, hogy egy nagyon komplex, és óriási rendszerrel vagyok összekapcsolódva, mint egy csecsemő, aki sírva fakad, bárki, bármit tesz körülötte, és egész üzemeket tartanak fent, pelenka és bébiétel gyártására.

Mi a környezettel vagyunk kapcsolatban azonos módon, anélkül, hogy felismernénk, hogy ezt tesszük. A Teremtővel való kapcsolatom törött, azonban a környezetemmel való kapcsolatépítés által, el fogom Őt találni, minden probléma nélkül, mivel Ő maga kerül felfedezésre a környezetemmel való kapcsolatban.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,625 seconds.