Dr. Michael Laitman

Hogyan fogod kiszínezni a Világodat?

Az elkövetkezendő konvenció szimbóluma az egység, a kapcsolat, a kölcsönös garancia, és az egész emberiség egysége a Felső Erő körül, amit feltárunk közöttünk. Ez elvisz minket az egyenlőségre, derűre, békére és végtelenségre. Ezáltal lenullázzuk a halált! A halál angyala a gyűlöletből születik, ami elválaszt minket. És azzal, hogy magunkra vonjuk a spirituális erőt, az adományozás erejét, örök életet nyerünk. Pontosan a gyűlölet egymás közt, ami elutasítja az életet és a halálba vezet minket. Megöli a testeinket és evilág érzetét adja nekünk.

Ez a világ az egoista kapcsolatok tükörképe közöttünk. Viszont mindenkinek el kell hoznia magát és az egész világot egy másféle kapcsolatra, ahol ehelyett a világ helyett egy spirituális kapcsolatot érzünk, amit Asszijának, Briának, Jecirának, Acilutnak, Adam Kadmonnak és a Végtelen Világnak hívnak. Minden világ a kapcsolat formáját mutatja köztünk; semmi más nem változik! Ugyanígy a testünkben fogunk élni, mint most, csak a hozzáállásunk fog megváltozni, ami egy új valóság érzékelését adja nekünk. Érezni fogjuk, hogy a Végtelen Világban élünk, és nem fogjuk érezni a testeinket, mivel az egész világunk a végtelenbe emelkedik.

A különféle kapcsolatok az emberek között (a legfenyegetőbbtől a semlegesebbig és jóindulatúig) megadja a színek és árnyékok spektrumát körülöttünk. A legsötétebb feketétől a folyamatosan világosabb és csodálatosabb színekig, mint az égszínkék, vagy a végső teljesen fehérig.

Képzeld el a teljes emberiséget ma felfegyverkezve pisztolyokkal és késekkel, ahol mindenki csak meg akarja védeni magát másoktól egy erődítménnyel, és csak a saját gesztenyéjét kapargatja függetlenül mindenkitől. És most képzel el ennek teljesen az ellentétét: egy teljesen nyílt világot határok nélkül, ahol én és a másik olyanok vagyunk mint egy egész, és a világ emberei a gyermekeim, a szomszédaim, barátaim; egy egységes szervezet vagyunk.

Elkezdjük majd érezni, hogy a többiek nélkül, elveszítjük magunkat. Kezdjük megtanulni ezt apránként a természetből, hogy mindenki összekapcsolódik és függ egymástól. Elérjük ezt a szükséges konklúziót. Később felismerjük, hogy kapcsolódni másokhoz valójában jó dolog. Végül is pontosan ennek a kapcsolatnak köszönhetően (ha helyessé változtatjuk) evilág fölé emelkedünk a tökéletesség és végtelenség felé.

Hálás leszek, hogy ez a kapcsolat létezik, mivel ez kifejezetten megengedi, hogy megváltoztassam magamat és a valóságról alkotott felfogásomat, és egy különböző, spirituális és végtelen dimenzióba lépjek.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,131 seconds.