Dr. Michael Laitman

Már megvan az első spirituális vágyunk!

Kérdés:

Miért van az minden Konvenció után, hogy a nagy feszállást és inspirációt, egy leszállás tapasztalata követi.

Válasz:

Ez egy spirituális folyamat. A Konvenció alatt egy nagy „Klit” kapunk, és egy új, nagyobb vágyhoz kapcsolódunk. Viszont, ha nem adunk semmit ehhez az új vágyhoz, akkor üresnek érezzük magunkat.

A Konvenció folyamán kapcsolódom több ezer ember vágyához, és érzem, hogy egy ember vagyunk egy szívvel. Érzem a kölcsönös garanciánkat, mintha elvesznék és feloldódnék benne. Az ő kezeikbe teszem magamat! Még akkor is, ha ez az érzés csak néhány pillanatra jelenik meg, és nem tudatosan, ez mégis megtörténik. Így először már kapcsolódom másokhoz és feltárok egy spirituális vágyat, egy Klit, amit nem birtokoltam előzetesen.

Azelőtt csak anyagi vágyaim voltak, amit egoista módon akartam teljesíteni. Ezt hívják a vágy anyagi szintjének. Viszont most még anélkül, hogy tudnám hogyan történt, valami nagyon nagy dologhoz csatlakoztam. Ez a kapcsolat a spiritualitás és az adományozás hiánya bennem. Ez egy spirituális vágy, ami nem volt jelen bennem azelőtt.

Most dolgoznom kell ezen. Mégis ehelyett ezt otthagyom, és arra vágyom, hogy visszatérjek az előző hagyományos vágyamhoz, és várom az egoista kiteljesedéseket ismét. De mi van azzal az új spirituális vággyal? Az anyagi vágyakhoz viszonyítva az a hatalmas spirituális vágy üres marad!

Ezért veszítem el az élet ízét, és nem értem meg, hogy hogyan tudnám kiteljesíteni önmagamat. A hagyományos „hús és bor” nem ad nekem olyan örömöket, mint azelőtt. Ennélfogva, az eljövendő Konvenció fényében most novemberben, amikor még nagyobb, erősebb spirituális vágyat fogunk feltárni, fel kell készülnünk a helyes válaszra még most, jóval előtte.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.