Dr. Michael Laitman

Amikor a Teremtő tanúskodik

A hit ereje az egy illumináció, mely Felülről terjed le, és melyet úgy tekintünk, mint a Teremtő tanúskodása, ahogy az írva van: “A Teremtő tanúskodik majd arról, hogy a személy nem fordul vissza az önzőséghez”. Mi által tanúskodik a Teremtő? Ő saját tulajdonsága alapján tanúskodik, az egyszerű Fény által. Azonban azáltal, hogy Ő a világok rendszerén keresztül terjed ki hozzánk, az egyszerű Fény a három vonal illuminációjává változik, és számunkra pontosan a középső vonalon keresztül ragyog.

Ez megadja nekem a lehetőséget, hogy felismerjem gonoszságomat (azáltal, hogy a jót, a jobb vonalat összehasonlítom a rosszal, a bal vonallal), hogy végrehajtsam a “valós-hamis” vizsgálatát a “keserű-édes” vizsgálata helyett, hogy az adakozásban én a megszerzés iránti vágy fölé emelkedhessek (azaz értelem feletti hitben), és ezáltal megépítsem magamat a közéspő vonalon a Fény példáját követve (a közéspő vonal a Teremtő tulajdonsága, az az Ő zanúskodása), mely Fény kiterjed számomra.

Én látom a Teremtő által felállított modellt, és erőket kapok tőle, és megépítem magamat a Vele való hasonlóságban. De mindez csak akkor lehetséges, ha Ő illuminál számomra, és én soha nem rendelkezhetek a hit erejéből csak magam által. Ez az amit a Teremtő tanúskodásának hívunk.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,134 seconds.