Dr. Michael Laitman

Hogyan mozdítsuk elő az egységet

Kérdés:

Lehetséges-e, hogy néhány barátunk a csoportban zavarja egymás munkáját azzal, hogy azt mondják, hogy most hiányzik az egység, és vannak olyan elemek, akik visszatartanak tőle. Igaz lehet-e ez, vagy ezen emberek felfogása eltorzul-e?  Mennyi ideig tarthat az összegyűjtő rendszernek, hogy működjön, mielőtt az egység feltárul?

Válasz:

Az attól függ, ki tett erőfeszítést, hogy elérje ezt az állapotot. Nem az a kérdés, hogy mennyi ideig tart?  Ez viszonylag gyorsan megtehető, intenzív erőfeszítések által, vagy a folyamat kiterjeszthető kis erőfeszítéssel. Végül, a vágy bizonyos szintje (megosztva más barátokkal) meg kell mutatkozni az emberben, és ezt a vágyat szét kell kapcsolni egymástól,  és közösnek kell lenni mindenki számára. És ebben a kollektív egészben (amit úgy hívunk, hogy „egy”, egyesült” vagy „egy pont”, az egység egy cseppje”)a Teremtő feltárul.

Ennek az egységnek nem szabad extrém körülmények között előfordulnia, hnem csak normál helyzetben.
[21241]

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,127 seconds.