Dr. Michael Laitman

Én vagyok az kezdet és én vagyok a vég

Mindig realista, és pragmatikus módon kell ellenőrzést gyakorolnunk, minden illúzió nélkül, hogy láthassuk, hogy mi táplálja a vágyainkat, ami azt jelenti, hogy ez a rendelkezésünkre áll, azonban tudatosnak kell lennünk a hibás működésükről, és ezeknek a korrekcióra való képességéről. Amikor megvan a valósághoz ez a hozzáállásunk, felfedezzük, hogy két meghatározás között vagyunk: „Én vagyok az kezdet, és én vagyok a vég,” és középen van egy lehetőségünk szabad választás meghozatalára, és a korrekció erejének bevonzására.

Ezt a „tenni fogjuk és meghalljuk” elvvel meggyezésben vonzzuk be, vagy más szavakkal, egyesülünk egy csoportban, és a tanulás alatt magunkra vonjuk a Reformáló Fényt. Így felfedezzük, hogy az állapotaink fentről programozottak, az első pillanattól,  a teremtés tervéből,  az összetapadásból, amely meg lett tervezve a jövőben.

Néha el van rejtve előlünk, hogy nincs senki rajta kívül. Néha teljes elrejtésben vagyunk, habár másik pillanatban mi magunk választjuk az elrejtést a saját számunkra. Ez az, ahogy haladunk: Tőle, aki a kezdet, saját magunkon át, Hozzá, aki a végcél is.

Ugyanakkor meg kell értenünk, hogy minden csak a lelkeink egységén, vagy kapcsolatán belül található. Ez az, ahol a törés megtörtént, és ez az, ahol a Teremtő felébreszti a megfelelő Reshimot. A korrekcióra kell irányulnunk, ami csak, a széttörésnek ezen a helyén lehetséges, annak érdekében, hogy felfedezzük az egységet, pontosan ezen a helyen.

Így, mindig gyakorlati munkát végzek, megpróbálok egyesülni a barátokkal és megteremteni az általános egységet. Ezáltal magamat és az egész világot a jóság irányába viszem. Az első impulzus ennek az irányába, a Teremtő által volt megadva a számomra, azonban ezt követően megérkezik a Fény, és végrehajtja azokat a cselekedeteket, amelyek megfelelnek annak a fokozatnak, ahol erőfeszítéseket tettem, a kezdet és a vég feltárására, az elért egységünk azonos pontjában.

Kiderül, hogy az erőfeszítéseink célja, hogy a felebarátainkat úgy szeressük, mint magunkat, és az utolsó lépés ezen az úton felemel bennünket a teremtőre irányuló szeretet szintjére. A többiekre irányuló szeretet, a KLI előkészítése, minthogy szeretni a Teremtőt azt jelenti, Ő minden cselekedet vége, aki mindent bevégez.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,674 seconds.