Dr. Michael Laitman

Átitatva egy egyedülálló mezővel

Kérdés:

Hogy néz ki a mi összekapcsolódásunk?

Válasz:

A kapcsolat azt jelenti, hogy amikor rád tekintek, elkezded megérteni, hogy mire gondolok. A kapcsolat az, amikor te 10 méterrel mögöttem vagy, érzem, hogy a hátam mögött állsz.

Többféle kapcsolat lehet közöttünk, sokféle mezeje a közös tevékenységeknek, és cselekedeteinknek. Az elektromos, mágneses, biokémiai mező, a vágyak mezeje, gondolatok és szándékok, mindezen mezők összekapcsolnak bennünket.

Minden élő test mezőket teremt maga körül, és mi ezekhez kapcsolódunk, a saját mezőnkkel. Gyakran megteremtjük egyszerűen ezt a kapcsolatot és gyakran azonban nem tudjuk ezt megtenni. Minden attól a mértéktől függ, mennyire milyen mértékben van összhangban a mi mezőnk, valaki máséval.

Azonban van egy speciális, erőteljes és felemelő mező: a köztünk lévő spirituális kapcsolat. Ez a mező átölel bennünket és minden mást magába foglal, ezért nevezzük úgy is, hogy a Teremtő. Erre a mezőre van szükségünk, ezt kell feltárnunk, de lényegében minden mező egyetlen, egyedülálló, univerzális mezőhöz tartozik, amit Einstein szintén fel szeretett volna fedezni.

Ez összekapcsolja a gondolatainkat és vágyainkat, és amin keresztül befolyásolunk másokat. Ha egyszer koncentrálok  erre a lehetőségre, vágyok a kapcsolataink feltárására, felfogom fedezni a kölcsönös befolyást és használni akarom majd, az univerzális kapcsolataink kiépítésére.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,128 seconds.