Dr. Michael Laitman

A “Szegula” (gyógymód) a hozzáférés a spirituális rendszerhez

Bevezető a Zohár Könyvéhez, “A Menyasszony Éjszakája”: Létezik az emlékezés könyve a Teremtő előtt, a világban történő hibákról, bűnökről. Mivel Neki szüksége van azokra azon a napon, amikor ő végrehajtja a csodát (Szegula).

Kérdés:

Mi az a Szegula?

Válaszom:

A Felső Erő, vagy a Teremtő, vagy a Fény mely a csoporton belül van. Én csak akkor vagyok képes korrekciókat kapni amennyiben a csoporttal együtt az elsődleges forrásokból tanulok.

Ez a Szegula – a külenleges eszköz, a Kabbalisták munkái, mely lehetővé teszi, hogy a személy a csoport és a Teremtő egy egységgé álljon össze. Az ő egységük csakis azzal a feltétellel lehetséges, hogy az a rendszer melyben benne vannak a megfelelő módon van felhasználva.

Mi most is részei vagyunk a rendszernek. A világok, Parcufok mind itt vannak, de annek érdekében hogy azok megjelenjenek nekünk, ki kell váltsuk a spirituális erők hatását magunkra. A vágy önmagában nem elég. Szükségünk van az eszközre, mely a rendszert mozgásba hozza, hogy az elkezdjen rajtam dolgozni a csoporton keresztül.

A rendszer az elsődleges Kabbalista források által van működésbe hozva. Ezért tanuljuk mi Báál HaSzulam, a Rabash, az Ari és a Rashbi (Rabbi Simon Bar Yochai) munkáit. Enélkül mi képtelenek vagyunk kapcsolatot létrehozni a spirituális rendszerrel, és azt mozgásba hozni.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.