Dr. Michael Laitman

A spirituális dekóder

Kérdés:

Használhatom a képzelőerőmet, a jövőbeli állapot képének kialakításában?

Válasz:

Ez attól függ, milyennek képzeljük el magunkat, a jövőbeni fokozaton. A mechanikus ábrázoláshoz, mi rajzokat készítünk.

Lehetséges a jövőbeni fokozat feltételeinek összességét valamilyen táblázatban ábrázolni, minden technikai részletét ezeknek az állapotoknak, ki listázhatjuk: a vágyakat, a szűrőket, a Keménységi fokozatokat, a Fény be és kilépését, a Körülölelő és a Belső Fényeket, a fokozatok felosztását belső és külső rendszerek sokaságára, a második megszorításban.

De végül megérkezünk ugyanahhoz a spirituális tisztánlátáshoz, amit a kabbalisták lejegyeztek, tehát ahogy leírták egyik technikai részletet a másik után, amelyeknek meg kell történnie annak érdekében, hogy érezzük, amit át akarnak ezek átadni. Tegyük fel, adok valakinek egy oldalt, zenei feljegyzésekkel; ez az, ahogy átadtam neki, egy adathalmazt. Tudz ezzel bármit kezdeni? Nem. Először, mint külső információt fogja érzékelni, és akkor kerül átvitelre, a belső hasonmás. Ha valaki képes a hangjegyeket olvasni, és aztán elénekelni, akkor tudni fogja, mit szándékoztam a zenei feljegyzésekkel átadni.

A kabbalisták pontosan ugyanezt csinálják, amikor technikai leírásokon visznek át bennünket. Ezek átkerülnek az ember lelkébe, és az megkapja ezzel, az összes eredeti szándékot. valakinek a lelkébe. Ez az, ahogy valaki tudni fogja, hogy miről beszélnek a kabbalisták valójában.

Az információ átvitele az interneten keresztül ugyanezen a módon működik. Rajzolok egy képet, a számítógép képernyőn, vagy importálok egy képet a kameráról, majd ezeket elmentem egy kiválasztott formátumba, majd elküldöm őket egy kommunikációs csatornán. Valaki megkapja ezeket a technikai információkat, majd egy dekóder használatával, egy újabb átvitel segítségével, a saját képernyőjén jeleníti meg.

Ez szintén az a módszer, ahogy a kabbalisták tartják a kapcsolatot egymással. Elértek egy spirituális képet, rögzítették, majd átküldték azt a mi számunkra, ami különbség, hogy nem rendelkezünk dekóderrel, amely ezt az információ halmazt ugyanabba a képbe alakítja. Olvasunk erről, azonban de semmilyen módon nem tudjuk elképzelni, miről beszélnek őt. Számunkra mindez fantáziának tűnik.

Képtelen vagyunk kibetűzni és összerakni a jelentését, a négy kabbalisták által használt nyelvek bármelyikének, amelyben leírták számunkra a spirituális világot (a Tanach, Halacha, Hagaddah, és Kabbala ez a négy nyelv). De mi is az, amit a kabbalisták elmondanak nekünk? Használjuk a szövegeket, mint „varázslatos gyógyszert” (Segula). Mi a Segula? Ha valaki el akarja érni a feltárulást, és valamilyen módon megérteni, hogy a feltárulásra az egyetlen lehetőség az adakozásban rejlik, akkor az ember magát és az egész világot szeretetben és adakozásban fogja látni, kölcsönös garanciában, mintha egy ember lenne, egy szívvel.

Ha valaki törekszik erre a képre, elkezdi egyre közelebb húzni a helyes dekódolását ezeknek a szövegeknek. Ez befolyásolni fogja, és végül ugyanaz a spirituális dekóder kerül felfedezésre benne. Ezért olvassuk a Zohár Könyvét.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,637 seconds.