Dr. Michael Laitman

Élet a holografikus képen belül

Kérdés:

Amennyiben mi egy holografikus képben élünk akkor az változik amikor mi felemelkedünk a spirituális szinteken keresztül?

Válaszom:

A kép állandóan változik mivel mi definiáljuk annak formáját magunk által. Két erővektor létezik: a megszerzés iránti vágy és az adakozás iránti vágy, és mi hozzuk létre a kapcsolatot közöttük. Ezen két erő különböző kombinációi több ezernyi különböző formát hoznak létre előttünk.

Bármilyen műszer, vagy bármilyen természetes vagy korporeális jelenség bármely világban, minden a Teremtő és a teremtmény között játékból származik: a Fény nemzi a vágyat. Csak két alkotórész létezik: A Fény és a vágy, és a közöttük levő szűrő. A szűrő biztosítja azt, hogy egy megegyezés, kiegyenlítődés jöjjön létre a Teremtő és teremtmény között.

Ez a kiegyenlítődés, megegyezés 1O minőségi szinten (1O Szfira) jön létre, melyek mind 62O részre oszlanak, és így tovább a végtelenségig. Teljesen mindegy mit is teszünk: elemezzük a valóságot és azt részegységeire bontjuk, vagy épp ellenkezőleg szintetizálunk és mindent összerakunk, mindenütt ugyanazt a két működő erőt fedezzük fel: a megszerzést és az adakozást.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,821 seconds.