Dr. Michael Laitman

A Teremtő boldoggá tétele

Kérdés:

Mi tehetünk, hogy boldoggá tegyük a Teremtőt?

Válaszom:

Minden amit azzal az aspirációval teszek, hogy egységre lépjek a többiekkel annak érdekében, hogy lehetőséget adjak a Teremtőnek hogy adakozzon számunkra, mindez boldogságot ad Neki, még akkor is he még nem értünk el olyan fokú egységet amelybe Ő belehelyezhetné bőségét.

Az egységnek teljesnek kell lennie. A mi Kli-nk (edényünk) 5 részre oszlik, és aztán 5 újabb részre, és még ötre, egészen amíg 125 rész nem jön létre. A 1/125. szint a legkisebb szintű, mértékű egység mindenki között, és ez már elégséges ahhoz, hogy a Teremtő megadja nekünk az annak megfelelő dózisát Fényéből, melyet mi már érzékelünk.

Ennél fogva a mi teljes munkánk a Kli felkészítéséből áll, a közöttünk levő egység edényének felkészítéséből. Nekünk nem a Teremtővel kapcsolatban kell dolgoznunk, hanem egymás között, Ő felé aspirálva. A Szovjetúnióval ellentétben, mi mindezt az egységet nem saját érdekünkben tesszük, hanem annak érdekében, hogy a Teremtőnek lehetőséget adjunk arra, hogy adakozhasson nekünk. És akkor Izrael, a Tóra és a Teremtő eggyé válik.

És ez már elégséges. Mi egymás között dolgozunk, megtartva a szándékot, hogy a Teremtőnek hajtsunk hasznot, annak érdekében hogy felkészítsük az edényeket az Ő adakozására.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,170 seconds.