Dr. Michael Laitman

Beavatkozás a Felső Valóságba

Mi végre megértünk az emberi szintre, és szabaddá váltunk. Ezért van az, hogy valóság érzékelésünk átváltozik majd egy tisztán materiális érzékelésről, egyre inkább spirituális érzékeléssé.

A mi összes gépezeteink, munkahelyeink, gyáraink egyre kevésbe materiálissá válnak majd, egyre inkább “áttetszővé” válnak. Már ma is az emberek több mint fele számítógép billentyűkkel dolgozik. De mi az amit ott képesek előállítani?

Nyilvánvaló mi az amit a földön, vagy a futószalagon, vagy olajkitermeléssel és szénnel vagyunk képesek elérni. De mit vagyunk képesek megteremteni a számítógép billentyűjével? Nemsokára az egész világ a számítógép képernyők előtt ül majd. Szóval képesek leszünk megváltoztatni a világot azokon keresztül?

A valóságban ez az ahogy új anyagot hozunk létre, egy olyat mely spirituálisabb. Nem lesz többé szükségünk autókra, repülőkre mivel minden virtuális térbe helyeződik át. Valójában nem számít egyátalán milyen formában képzeljük el a dolgokat. A legfontosabb az erőfeszítésünk, a Visszavert Fény amit mi létrehozunk.

A Teremtő folyamatosan halad előre, egyre távolabb, hogy megadja nekünk a lehetőséget hogy kiterjeszthessük beavatkozásunkat a Felső Valóságba, a mi Visszavert Fényünkkel. Ez az a felfelé történő mozgás melyet mostantól elkezdtünk.

Valójában a teljes változás csakis az ember érzékelésében következik be, önmaga érzékelésében. A múltban arra volt kényszerítve, hogy az önző megszerzés iránti vágya által dolgozzon, de most erőfeszítése abban rejlik, hogy a Visszavert Fényt válassza, és adakozást válasszon megszerzés helyett. Ezt hívjuk az emberi szintnek.

Mindenesetre, így vagy úgy minden ember dolgozni fog. Az egyetlen kérdés ez: akarata ellenére, vagy saját vágya alapján? Az egész emberi történelem mind a mai napig ugyancsak spirituális munka volt, de tudattalanul. Ez az ahogy a Teremtő, vagy a Természet minket munkára kötelezett.

De most Ő többé nem vágyik a mi rabszolgamunkánkra. Ő azt akarja, hogy mi ugyanolyanná váljunk mint Ő, azáltal, hogy saját természetünk fölé emelkedünk, és mi úgy játsszunk azzal, mint ahogy Ő játszott azzal előzőleg. Nekünk magunkra felülről kell letekintenünk, és ugyanazt kell magunkkal megcselekedjük, amit a Teremtő tett velünk korábban. Ez az ahogy azonossá válhatunk Vele.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.