Dr. Michael Laitman

A személyes vágyak nem vezetnek messzire

Kérdés:

Képes a kabbala terjesztése ugródeszkaként szolgálni, az adakozás érdekében, ahogy az megkívánt?

Válasz:

A terjesztés elsődleges. Végül is, a kabbala terjesztésével az egész világnak adok magyarázatot, hogy az emberek felébredhessenek. Ennek eredményeképpen, megszerzem a vágyukat a cél irányában, ami a korrekció.

A vágyak, amelyek felébrednek bennünk, a “Bnei Baruch” világrengető munkája által, azokban, akik a Teremtő felé törekednek (Izrael), nem elegendőek. Nekünk az egész világ vágyait meg kell szereznünk, és ehhez el kell terjesztenünk a kabbala bölcsességét. Az ilyen méretű terjesztést nevezzük, a „Messiás Kürtjének. „

Ezeknek a vágyaknak köszönhetően, képesek leszünk a transzformáció módszerét helyes módon eljuttatni, egyszerűbbé, érthetőbbé tenni, mindenki számára. A mód, ahogy előadjuk, attól függ, aki szemben ül velünk, és attól, akitől mi kaptuk az összes magyarázatot. Ez alapján, sokkal szabadabban, egyszerűbben beszélhetünk, mivel már magunkba itattuk a többiek vágyait.

Ezért van szükségünk a vágyaira azoknak is, akik nem tudják önmagukat kijavítani. Akkor majd erőt kapnak Felülről mindazok, akik képesek az önkorrekcióra, ezáltal ez a második része az emberiségnek megkaphassa a korrekciót, mégpedig az első felén keresztül az emberiségnek.

KN

 

 

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,637 seconds.