Dr. Michael Laitman

A környezet behatása a spirituális ragyogással

Kérdés:

Hogyan lehetünk képesek elmagyarázni az embereknek, hogy valódi gonosz rejlik az Univerzum természetével való ellentétünkben?

Válaszom:

Mi úgy vagyunk képesek ezt a tudást és érzést megadni a személynek, hogy ezeket a tényeket a társadalom irányából a megfelelő nevelésen keresztül adjuk meg neki. Meg kell szerveznünk ezt a nevelési rendszert egy olyan módon, ahol az képes magában tartalmazni a Reformáló Fénnyel való kapcsolatot.

Egy újabb probléma jelenik meg itt. A szívben található pont nélküli emberek rajtunk keresztül kell hogy megkapják ezt a ragyogást. Amennyiben mi gondoskodunk róluk, amennyiben megadjuk nekik a korrekció módszerét, ha különböző eseményeket szervezünk, TV és radió adásokat sugárzunk, az Interneten dolgozunk, és amennyiben megformázzuk a megfelelő alapelveket az emberek számára, akkor ők hozzánk csatlakoznak, és képesek lesznek táplálkozni azon erő által, mely rendszerünkben működik, mely mélyebben fekszik, mint az ő rendszerük.

Elégséges őket ebben a mértékben hozzácsatolni a rendszerhez annak érdekében hogy megértsék: jövőjük az egységen múlik. De hogyan hozhatjuk el őket ehhez az érzéshez? Mindaz a megfelelő nevelés, társadalmi vélemény, és a környezet behatása alapján történhet. A környezet képes a legtávolabbi és legtermészetellenesebb gondolatokat, ötleteket a személybe helyezni. Hogyan?

A társadalom egyszerűen elkezd lenézést, vagy tiszteletet mutatni bizonyos értékekkel szemben, melyekkel a személy rendelkezik, és mindössze erre van szükség. A személy körül álló emerek képesek őt két fajta módon kezelni: pozitív vagy negatív módon, és ez tökéletesen elégséges.

Meg kell, hogy értsük, hogy nincs más módunk előre haladnunk, nekünk el kell érnünk az egyensúlyt a természettel, és hogy nekünk mindebbe bele kell vennünk a tömegtájékoztatást, és más hasonló eszközöket, külön figyelmet szentelve a fiatal generációra annak érdekében, hogy már elkezdjük a gyerekeket az új világban való életre tanítani. Enélkül nincsen semmilyen más módja bármi elérésnek.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,134 seconds.