Dr. Michael Laitman

Egy kis műszer, mely hatalmas különbséget okoz

Kérdés:

Hogy vagyunk képes megépíteni a globális integrált világ modelljét magunkon belül?

Válaszom:

Képzeld el magadat a csoporttal összekapcsolódva. Ennek köszönhetően képes leszel egy kis, kompakt Kli-t (edényt) képezni magadon belül, mely globális, integrált és egységes.

És akkor megérted majd mi is a világ. Mindaz nem 7 milliárd szenvedő ember, akik nem tudják hová tegyék magukat, hanem mindazok egymással való kapcsolata. Felfedezed majd, hogy képes vagy tisztán megkülönböztetni a világ összes részleteit a kis Kli-den (edényeden) keresztül, mintha azt szemüvegen keresztül néznéd. Képes leszel lemérni a távolságot közöttük, képes leszel színeiket összehasonlítani, és arcaikat felismerni…

Hogyan történt mindez? Mindez azért van, mert az edényed, a műszered belül van, értelmed szeme előtt, de azon keresztül képes vagy mélyen az egész világon belülre tekinteni. Megépíted ezt a kis edényt (Kli) magadnak, mely a csoport amellyel össze vagy kapcsolódva, és mindez elég ahhoz, hogy meglásd a valós világot, és annak összekapcsolódásait.


Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,147 seconds.