Dr. Michael Laitman

Spirituális polaritás

Amikor a Zohár Könyvét tanuljuk, azt azzal a szándékkal kell megközelítsük, hogy megtaláljuk az igazságot. Valójában mi nem látunk semmit a spirituális világból, és teljesen le vagyunk blokkolva a spirituális tulajdonságoktól.

A Fénynek el kell jönnie és ránk ragyogva meg kell mutatnia nekünk, mint egy vetítő sugárnak, azt ahol mi valójában most is vagyunk: a tuljadonságokat, érzéseket, azokat a dimenziókat melyekben tartózkodunk. Valójában mi az egyetlen létező helyen vagyunk, abban a vágyban mely egyszerre önző és altruista, mind együtt, mintha az egyik szint a másik tetején lenne. De mi nem látjuk mindazt, mivel az benne marad a spirituális világban, nem pedig saját jelenlegi tulajdonságainkban.

Mi ugyanazon a téren belül létezünk, de saját tulajdonságainkkal mi csak a materiális részét érzékeljük a valóságnak. Oda kell eljönnie a Fény sugarának, egy bizonyos “szögben” vetülve, hasonlóan a polarizált Fényhez, és akkor annak vektorán, felszínén mi hirtelen felfedezzük az egész világot mely ugyancsak ott létezik.

Ezért van nekünk ennyire szükségünk a Felső Fényre: annak be kell ragyognia, és meg kell nekünk mutatnia azt a világot, melyben itt és most létezünk.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,618 seconds.