Dr. Michael Laitman

A hely, amely nem található meg a térképen.

A világméretű WE! Konvenció New Jerseyben volt az, ahol már éreztük, hogy lényegtelen, hol vagyunk. Az emberek ugyanazt éreztek, függetlenül attól, hol voltak.

Mindez nem azért volt, mert megtanultuk megtenni ezt valamilyen módon, hanem mert az anyagi létünk fölé emelkedtünk, és elkezdtük érezni, a spirituális kapcsolatok hálózatát.  

Most folytatjuk ezt a konvenciót arról a szintről, amit elértünk. Magunkhoz csatoltuk az összes nehézséget és problémát, melyek feltárásra kerültek az emelkedés során. Nem lehet emelkedni nehézségek nélkül, hiszen tudjuk, hogy felfelé emelkedni milyen nehéz, például egy hegyre. Ezért szembesülünk különböző problémákkal, depresszióval, zavarodottsággal. olyan kérdésekkel, amelyeket meg kell oldanunk, és amelyeken dolgoznunk kell annak érdekében, hogy minőségileg új szintre emelkedjünk.

Közeledünk a hatalmas Moszkvai Konvencióhoz, és ezt megelőzően két találkozója lesz a csoportjainknak Olaszországban és Spanyolországban.  Szüksége felkészülnünk erre a konvencióra. Különben miért rendeznénk egyáltalán meg? Ki kell fejlesztenünk, egy hatalmas, erőteljes vágyat, és a következő konvención már egy teljesen különböző minőségi szintet érünk el, az előzőhöz viszonyítva.  

Amit mi elértünk az Amerikai konvención, az helyes. De a következőnek olyan érzékelést kell adnia a számunkra, hogy egy helyen vagyunk, azzal az érzékeléssel szemben, hogy elkülönülve vagyunk egymástól. Ez a célunk.  

Az előző konvención úgy állítottuk be a számítógép képernyőjét, hogy egy kissé a virtuális kapcsolat fölé emelkedett érzékelésben legyen. Majdnem mindannyian éreztük, hogy a világ minden szegletében rendezett tükör kongresszusokon, emberek ugyanazt, az örömet, inspirációt érezték, és ugyan azok a gondolatok járták át őket. De mégis, az emberek azt érezték, hogy ők ugyan különböző helyeken voltak ugyan – Izraelben, New Jerseyben, Torontóban, Moszkvában, Sao-Paulóban, és más városokban és országokban, mégis, mintha együtt lettek volna.

Most el kell érnünk azt az érzékelést, hogy nem különböző helyeken vagyunk, hanem egy spirituális helyen, ahol mindannyian össze vagyunk kapcsolódva. Ki kell iktatnunk a „mintha” fogalmát, a virtuális illúziót, és el kell érnünk annak az állapotát, hogy mindannyian együtt vagyunk. Nincsenek határok, vagy távolságok az érzékelésben, és ez az, amit el kell érnünk.  

Ez a célunk a következő konvención.  Teljesen el kell szeparálódni a földrajzi helytől és a virtuális kapcsolattól. Igaz, ez mind létezik. De ezek felett, nagyon gyorsan elérjük annak az érzékelését, hogy egyetlen spirituális helyen vagyunk, szemben minden materiális helyszínnel. Ez az, amit el kell érnünk a következő konvención.

Most ezen kell dolgoznunk. Ha ez a cél, akkor ezt kell magunk elé helyeznünk. majd ki kell alakítanunk egy közös vágyat, a cél elérésének igényére. Beszélnünk kell erről, tennünk kell ezért, talán kell írnunk néhány dalt és megszervezni különböző eseményeket, és a barátok találkozóit.

Mindennek a cél érdekében kell történnie, ami az egy helyen való lét érzékelésének elérése, mivel a „hely” spirituális jelentése „vágy.” Ezt úgy is nevezzük, „egy ember, egy szívvel.” Ez az, amit el kell érnünk, ami majd fokozatosan fog történni, egyik konvencióról a másikra. Ez a valódi cél.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,645 seconds.