Dr. Michael Laitman

Belépés az új országba

Kérdés

 Mik a legfontosabb jelei annak, hogy valaki közel került, az Egyiptomból való kivonulásnak?  

Válasz

A hatalmas vágy a többiekkel való egységre az Egyiptomból való szökés lehetőségének közeledtére, mivel az ehhez közelítő személy megértette, hogy csak a másokkal való egység mentheti meg. Ugyanakkor azt is látja, hogy ezt képtelen megtenni, mivel az adakozás szikrája sincs meg benne.

Érzékeli a Felső Erő létezését is: „Senki nincs Rajta kívül.” Ez az erő megadja neki az előzőleg említett állapotot, és a személy kész ezzel az erővel átemelkedni ezeken az állapotokon, annak érdekében, hogy elérje a többiekkel a kapcsolatot.  

A kapcsolatom a többiekkel az, amit Egyiptomi kivonulásnak nevezünk. Ez azt jelenti, hogy elmenekülök a többiekkel való kibékíthetetlenségből, a saját gonoszságomból, a szabaddá válok a halál angyalától, a szeparációtól, amelyet halálnak érzékelek. Ezen felül megszerzem a kapcsolatot a többiekkel, amely az életet reprezentálja a számomra. 

Amikor beállítom a hálózatot, ahol mindenki össze van kapcsolódva, ezt nevezzük új országnak, egy új vágynak, amelyet a Teremtő kormányoz, az adakozás ereje.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.