Dr. Michael Laitman

A közös vágy a hordozó

Dr. Michael Laitman

Kérdés

Itt a terjesztésben  leírhatjuk a  teremtőt, mint az egyesítés erejét és a testrészeink egységét használhatjuk példaként?

Válasz

Nem, az egység, a közös vágy egy eszköz, nem a végcél. A testrészek kiegészítik egymást, összedolgoznak, saját magukat lenullázzák, hogy másokat szolgáljanak.

Ezáltal a test egy összetett (integrális) rendszer lesz és felébreszt egy különleges erőt egy magasabb dimenzióból: az élet erejét. Nem szimpla anyagi lét állati szinten, hanem magasabb létszint a test teljessége, a részek közös vágya és célja.

Honnan jön ez? Kezdetben az Egyenes Fény négy fázisából , minden a negyedik (adásért-kapás) fázis gyökeréből ered. Aztán az egység elérésekor (a közös vágyban) a negyedik állapot felemelkedik ahhoz az erőhöz, ami ezt a közösséget teremtette a gyökér szintjén.

Ez általános szabály: egy alsóbb fokozat beteljesítésekor elindulunk a következőhöz. Ez történik, amikor  a közös vágy /a gyógyulásra, tikunra/ egységesít és ettől egy magasabb szintre jutunk. A Teljesség egy hordozó s benne feltárul az erő, azaz az adás-teremtő.
[42084]
From the 4th part of the Daily Kabbalah Lesson 5/3/2011, Importance of Kabbalah Dissemination

 

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,111 seconds.