Dr. Michael Laitman

Minden emelkedés újraindítással kezdődik.

Kérdés

A világcsoportban megvan a hatalmas vágy, amellyel dolgozhatunk, de hogy kerülhetünk ezen belülre?

Válasz

Nekünk még mindig hiányunk van a kölcsönös garanciából. Ez a probléma. Mindenkinek meg van a vágya, de még mindig nem érezzük a teljes, kölcsönös kapcsolatot, amikor minden lyuk a közös hajón, elsüllyeszti azt.   Természetesen a Teremtő segít minket ebben, mivel képtelenek vagyunk az össze lyukat magunk ledugaszolni. Írva van, „Fordulj Hozzám, és én Visszafizetem neked.” Azonban később, átadja ezt a feladatot nekünk, és nekünk kell vissza fizetni a hitelt Neki.

Ezért van hiányunk a kölcsönös függés érzékelésében a mindenkiről való gondoskodás szükségességében. Szükséges lenne, hogy érezzem az aggodalmat és a gondoskodást a mindenkivel való egység irányába, ahogy egy anya törődik a gyermekei egészségével és jólétével. A törődés egy ember szívében segíteni fog másoknak, és egy felerősített módon tér vissza hozzá.

Végül is a csoport egy nagyteljesítményű erősítő. A törődésemre való válaszul, a barátaim beburkolnak engem ebbe. Minél többet adok a csoport irányába, a csoport annál jobban kiterjeszti a hozzáállásomat, és az visszatér hozzám sokszorosan. A gondolataimat a barátaimra irányítom, újra ás újra, hozzáadva a hozzájárulásomat a csoport felé, amit én kaptam tőlük.

Hogy dolgozok ezen a vágyon? Elbukok a félúton. A Teremtő vezet engem, majd hirtelen egy csoportban támogat engem, egy ilyen hatalmas és erőteljes vággyal. Elkezdem figyelmen kívül hagyni a földi „vagyonomat.” Végül is megkaptam ezt a hatalmas lángoló inspirációt a barátaimtól, és ezért nincs helye a személyes törekvéseknek. Hol vagyok akkor én, ha minden tőlünk tőlük érkezik?

Ezért, annak érdekében, hogy én magam is részt vehessek ebben, emelkedést kapok. A szükségesen túl, elkezdek felmászni, mintha egy lyukból akarnék kimászni, visszazuhanok, majd újra elkezdek mászni, ameddig el nem érem a felszínt. Még egyszer, az erőfeszítéseimet, a barátaimra teszem rá..

Nagyon nehéz ezt próbálni fenntartani, mivel mert az egész úgy néz ki, mintha nem kaptam volna tőlük semmit, az első pillanattól. Mi okozza ezt az újraindítást? A lényeg, hogy felemelkedtem egy új fokozatra. Most a nulla szinten indulok ezen belül, de ez a az szint nulla értéke, amely magasabb, mint az én előző állapotom volt.

Természetesen ez az első pillanatban, mint még nagyobb sötétség jelentkezik a számomra. Még több akadály, és egoizmus jelentkezik, ezen az új szinten, mivel még jobban felemeltem, a még erőteljesebb, korrigálatlan vágyaimat. Így, folytatom a spirituális utamat.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,462 seconds.