Dr. Michael Laitman

A Kabbalisták némasága

Kérdés:

Hogyan készíti fel magát Rav a magyarázatok adására leckék és kongresszusi előadások előtt?

Válaszom:

Az igazságot megmondva leginkább csak felülnék a színpadra, ülnék csendesen másfél órát és ennyi. Mindeközben ti dolgozhatnátok azon, hogy építitek a szándékot és egyesülhetnétek egyetlen aspirációvá, hogy felfedezzétek egymás között az adakozás és szeretet tulajdonságát, a Teremtőt. Abban a pillanatban hogy egységre léptek, kiérdemlitek a felfedezést, a Reformáló Fényt, és az általános megjelenítést.

Miért kell nekem össze vissza beszélnem másfél óra hosszat? Lehet, hogy ezáltal én megzavarlak titeket abban, hogy felépíthessétek a megfelelő szándékot a Fény irányában? A beszédnek csak az a szerepe, hogy titeket még jobban összekössön, hogy hozzádjaon még egy két felébresztő szót.

A kulcs az egység, amelyen belül ti megkaptok minden mást. Amennyiben az megjelenik, már nem lesz szükségetek a leckékre. A lelkek akkor már egy másfajta kapcsolatban működnek majd…

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.