Dr. Michael Laitman

Az oktatás mindenek előtt

A fejődésünk során,a történelem folyamán, eltekintve azt az időszakot, amikor Izrael spirituális emberként létezett, Egyiptom kivonulástól egészen  a Templom lerombolásáig – 2000 évig elég volt, hogy a kabbalisták létrehoztak kis csoportokat. Azonban nekünk most egy új rendszert kell megépítenünk, a kölcsönös adakozást – olyan konkrét módon, ahogy más rendszerek és a kapcsolatok műkődnek ebben a világban. Azaz, nem csak a belső hozzáállást kell kialakítanunk köztünk, mint kabbalista csoportok között, akik felfedezik egymás közötti térben, az adakozás tulajdonságát. Az adakozás tulajdonsága felfedeződik most a mi világunk anyagában tárul fel!

Ez a spirituális tulajdonság teljes körű kell, legyen a mi életünkben, minden nemzet számára, az iparban és a kereskedelemben, az ember viselkedésében, a világban és a társaságban, és az élet rendszerének minden területen. Ezt kell kifejezni minden pillanatban, szakaszban,  minden részletben és az anyagi hozzáállás minden részletében, a mindennapi életben, amelyhez kapcsolódik az étel, a szex, a család, a pénz,a  tisztelet, az ellenőrzés,a tudás – az összes régi dolgok ebben a világban, most az adakozás szándékában kell, hogy létezzenek.

De mindenekelőtt egy új oktatás kell legyen, és innen már kezdődhet a korrekció. Mert ha elkezdjük kijavítani a társadalmat mégmielőtt korrigálnánk magunkat, csak elrontanánk azt még jobban. A világ még rosszabb lenne, azért hogy megmutassa nekünk a mi romlottságunkat!

Ha te nem látod, hogy romlott vagy belülről, és szándékozol valamit korrigálni kívülről, az összes változások azért vannak, hogy térj vissza és javítsd meg magad először. A belső korrekciódból, ki térhetsz a külső változásokra – belülről kifelé.  Csak ebben a formában javíthatjuk meg ezt a valóságot.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,131 seconds.