Dr. Michael Laitman

A gazdagok menedékbe rohanása

A napi hírekben szerepelt (Reuters): „A világ leggazdagabb családjai beszálltak a kárenyhítésbe, ahelyett, hogy növeljék a vagyonukat, amelyet a pénzügyi válság elkezdett erodálni, és néhányan annyira aggódnak, hogy a pénzüket katasztrófa alapokba helyezik.”

„Dél-Európában, ahol a pénzügyi válság elérte a legnagyobb mélységét, és a Közel Keleten, ahol az Arab tavasz megnövelte a politikai kockázatot, a gazdag emberek egyre több pénzt utalnak külföldre…”

„A trendek a végét jelzik a korszaknak, amelyben a mágnások mindkét régióban otthon tarthatják a vagyonukat, a pezsgő ingatlan és részvénypiacok magas hozamainak vonzásában, ahogy az a válság előtt volt.”

Hozzászólásom

A tisztító hullám mindenkit nagyon komolyan fog érinteni, ha nem vagyunk elég okosak ahhoz, hogy elkezdjük a fokozatos változásokat a természettel való egyensúly eléréséhez. Ha nem cselekszünk önmagunk által, fokozatosan, akkor a lemaradás felhalmozódik, és a természettel való azonosulás, vagyis az a korrekció, amit nem fokozatosan és simán hajtottunk végre, robbanásszerűen jelenik meg, mint háború, vagy csapások.

A kabbala eredetileg egy könnyű módszert javasolt, a problémák megoldására, az emberek egymás közötti kiegyenlítésének létrehozására (kölcsönös garancia) és a környezettel való egyensúlyra (ésszerű fogyasztás, és természeti egyensúly). Eddig ezt senki nem vette komolyan. Igaz, az elmúlt tíz évben, sok tudós felfedezte, mennyire szükségesek ezek a cselekedetek itt. Természetesen senki nem figyelt rájuk: „Kaptok pénzt a kutatásokra, örüljetek neki.” Az egoizmus szétver minden logikát!

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,152 seconds.