Dr. Michael Laitman

Nácizmus az új világban

Hír (az Ynetnwes híre)

„Néhány antiszemita összeütközésről érkezett hír a Wall Street elfoglalásával kapcsolatos tüntetések kapcsán, New Yorkban, mivel a zsidók lettek hibáztatva az Amerikai pénzpiac zavaraiért. A továbbiakban Izrael ellenes jelképek bukkantak fel, amelyen tüntettek azért, mert „Izrael elfoglalta Gázát.”

„ Az Izraeli Vészhelyzet Bizottság megjelentetett egy nagyon megrázó videót, amelyen zsidók elleni támadások vannak, akiket a pénzügyi válság miatt hibáztatnak, és ezt összekötik Izrael közreműködésével.

„Meg kell jegyezni, hogy ez a video politikai természetű és láthatóan Obama elnökhöz köthetőek, és a Kisebbségek Házának vezetőjéhez Nancy Pelosihoz, a tüntetőkhöz, sürgetve őket a állítsák meg a csőcselék tüntetőket.

„A Fehér Ház, a saját részéről, megpróbál előnyt kovácsolni a tüntetésekből, a Wall Street ellenében, miközben Obama ellenes tábort a tüntetőkkel összekötve eltolni balra, és Izrael ellenségeivé tenni őket.”

„A videón fiatal tüntetők láthatók, akik egy idősebb zsidó ember ellen lépnek fel, aki yarmulkát visel. Egy pillanatban, a fiatalok azt mondják: „Én hét dollárt keresek óránként. Neked viszont van pénzed. Nem beszélsz angolul? Izraeli vagy? Menj haza Izraelbe!”

„Egy másik Afro-Amerikai tüntető a zsidókat azzal vádolta, hogy miért jöttek Amerikába. „A legkisebb csoport az USÁ-ban ellenőrzi a pénzt, a médiát és minden más dolgot. Az újlenyomat kitalálói a zsidó bankárok. A zsidók ellen vagyok – mondta – akik kirabolják az országot. Egy százaléknyi ember, akik uralják Amerikát. Obama elnök, a zsidók bábja. A teljes gazdaság zsidó. Minden szövetségi bíró a Keleti parton zsidó.”

A hozzászólásom

A kabbalának megfelelően, a kapitalista rendszer után, a fejlődésünket az evolúciós láncon, vagy a nácizmus, és a világháború által folytatjuk, vagy a kommunizmus irányába, amely elérhető lesz, de csak akkor, ha mindent a kölcsönös garanciára alapozunk. Ezért nem meglepő, hogy hasonló szlogenek tűnnek fel pontosan Amerikában, mivel nincs hiány bujtogatókból, és a kormány is aktív ebben.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.