Dr. Michael Laitman

Egy hasznos párbeszéd

A Maariv izraeli weboldal publikált egy interjút, a német Thomas Hüble spirituális oktatóval, akivel találkozhattunk mi is izraeli útja alkalmával. Kivonat a cikkből:

Hübl szerint Izrael képes arra, hogy a nemzetek Fényévé váljék, pontosan a kabbala miatt. „Mély együttrezgést érzek a kabbalával” – mondta. „Ezen keresztül lehetséges megvalósítani a személyes és a globális munkát.”

Az őszi szabadsága alatt, Hübl folytatott néhány megbeszélést Dr Laitmannal, amely rögzítésre került a 66-os csatorna által. „Ez egy különleges látogatás” – mondta Hübl. „Valami nagyszerűt érzek, hatalmas léptékűt, valami globális dolog kezdődik el itt. A mi időnkben helyes dolog egyedül cselekedni, de a csoportos út sokkal célravezetőbb.”

Hübl azt gondolja, hogy a mi időnkben a szeparáció szakaszát átveszi ez egység kora, és ez biztosítja a kölcsönös támogatás, erős, szociális hálózatának megteremtését, egy nemzetközi szinten. Ő, és Dr Laitman együtt dolgoznak ezen.

A célunk, egy új tudatossági állapot, egy új perspektíva megteremtése, amely a többségnek egy keretet ad a „MI” koncepciójáról, egyszerűen azért, mert ennek itt az ideje, és a világ szembesült a válsággal…

Végül is ez egy pozitív válság, amely változást sürget, és nekünk kell változni. Azonban sokan makacsul ragaszkodnak a múlthoz, és semminek a megváltoztatására nem készek. A szenvedés növekszik, amikor megpróbáljuk konzerválni a pillanatnyi állapotot, és meg szokássá akarjuk tenni. Ez az, ahol a probléma kezdődik. A létező struktúrák összeomlanak, és ez félelmet és fenyegetettséget okoznak. Amikor repedés jelenik meg a falon, az ember elkezd félni, de ugyanakkor látja az Fényt is már, amely a résen át betör.

Manapság – tette hozzá Mr. Laitman, amikor a világ egy globális hálózatban és integrált kapcsolatokban találja magát, és egyre világosabbá válik, hogy az emberiség jövője az egységben rejlik, a kölcsönös garanciának megfelelően.

A központjainkon keresztül, melyek 112 országban megtalálhatóak, cselekvően növeljük a kötelékeket és az együttműködést különböző szervezetekkel, beleértve a Thomas Hübl vezette „Belső Tudományok Akadémiájával,” de az UNESCO-val és az ENSZ szervezetivel is, hogy növeljük az egység erejét és a kapcsolatokat, minden különbség és elválasztás felett. Eza nemzetközi együttműködés, az egységre irányul, és a helyes útra vezet minket.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.