Dr. Michael Laitman

A Teremtő Hangszórója

Ti még nem értitek, hogy mindannyian felülről vagyunk irányítva. A tanár itt a hangszóró, és a rendszer felső része küld nektek tudást. Ő nem több ennél.

Ti pedig nem mutattok felesleges meghajlásokat, hogy egy hangszóró mondjon valami érdekeset.

Ugyanígy kell hozzáállni a tanárhoz. Tiszteletben kell tartaniuk a készüléket, amelyen keresztül közvetít fentről, de semmi többet ennél.

Én figyelmeztetni akarlak titeket, hogy pontosan hol van a különbség a vakság és az igazság között.

Én jobban érzem, mint a többiek, hogy engem felülről vezetnek és semmit sem teszek magamtól. Én nem játszom előtettek. Én valóban, csak elvégzem a felső utasítását.

Az ember összes munkája, hogy menedzselve legyen felülről. Amennyivel ő magasabban áll, annál inkább menedzselt. Ez jelenti, hogy a Teremtő munkatársa, Mózes szintje.

Nem szabad elfelejteni, hogy éreznünk kell, amit a Teremtő mond. A beszédét magunkon belül!  Ez alapján vagyunk irányítva.

Érzem, hogy ez közeledik, és mi felemelkedünk a Bina szintjére. Így hallhatjuk, amit Teremtő mond nekünk, ez már a Bina szintje. És innentől megszereztük a “NáRáNHáJ “szintjét.

Meg kell próbálnunk, hogy nem függünk a tanártól (ez korlátozott és ideiglenes), hanem együtt egy olyan edényé váljunk át, amely az összekapcsolódása által, látni tudja és reagálni arra, amit a Teremtő mond. Ez a legfontosabb dolog az “élethez “. Ezt a meghallást és ezt az érzést, amelyet az úgy hívunk, hogy “élet”.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.