Dr. Michael Laitman

Az intelligens parazita

Vélemény (Alexander Spirin, biokémikus, az Orosz Tudományos Akadémia tagja)

Az embernek törekednie kell arra, hogy ne egy külső, szociális és gazdasági fenyegetésre változtassa meg magát, hanem megjelenjen benne, egyfajta belső fenyegetés, magától a természettől.  Egy hatalmas hiba lenne azt feltételezni, hogy a bioszféra nem talál eszközöket arra, hogy megállítsa a támadót, aki veszélyessé vált a számára, és ne tartsa vissza a végső összeomlástól.

A bioszféra nem fog szelíden várni a szomorú végzetére, amit egy, a sok millió fajból okozott a számára az által, hogy önmagát, a természet mesterének képzelte. Ebből a könyörtelen környezeti álláspontból az emberiség csak egy parazita, amely felfalja a természet energiáit, és anyagait.

A bioszféra támadása az emberi intellektus és az ember mindenen túlnyúló szaporodása ellen, már megkezdődött. A Homo Sapiens genetikai típusának változása egy új faj megjelenését fogja elhozni, a Homo Innoxiust, azaz biztonságos ember szintjét.

A saját genetikai tökéletlensége miatt az emberiség már régen kihalásra lett volna ítélve, ha a saját képességei nem lökték volna előre a speciális fejlődési programján. Az emberiség eredete és a képességeiben rejlő erő átvezették a típusában meglévő korlátain.

Tehát a modern ember kiszélesítette a számára kijelölt ökológiai rést, és képes kompenzálni és korrigálni az értelmi beállítottságát, és beépíteni egy olyan, értékes vezető vonalat, amely autó-evolúciós módszere lesz a túlélésnek és az alkalmazkodásnak.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.