Dr. Michael Laitman

A mi küldetésünk – kérni. A többit a Fény teszi.

Elérkezett a kongresszus előtti utolsó, döntő hét. Ezek különleges napok, amelyek az új állapothoz vezetnek. Nekünk helyesen kell felkészítenünk magunkat, hogy biztosak legyünk a fogadására, fel legyünk készülve az új állapot megszerzésére. Akkor az megtörténik majd.

Minden rajtunk múlik. Megkaptuk a lehetőséget, minden készen áll és minden csak a vágyunktól függ, mennyire akarjuk ezt.

Reméljük, hogy összekapcsoljuk az erőket, és sikerül elérnünk a sikoltáshoz. Igazából, csak erre van szükségünk és nem többre. A másik fele a dolognak fentről érkezik.

Ezért nem szükséges, hogy azt gondoljuk, nekünk kell mindent megfizetnünk, és megpróbálnunk mindent egyedül megtenni. Erre semmi szükség, nekünk csak azt kell akarnunk, hogy ez megtörténjen.

A másik fele az már sokkal könnyebb. Csak erre kell gondolni, hogyan tegyünk erőfeszítést és hogyan sikoltsunk fel. Ezek után pedig – hogy dolgozzunk a Felső erővel. Meg kell, hogy értsük, hol van a határ és hol ér véget a mi részünk. Ez megkönnyíti az ember felkészülését, és ez az első felfedezése a Teremtőnek.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,619 seconds.