Dr. Michael Laitman

Nem tudunk egymás nélkül dolgozni, csak együtt

Elő kell készítenünk a vágyunkat vagy edényünket, és ez csak akkor lehetséges, ha együtt dolgozunk, ami a legnehezebb dolog. Bármelyik személy egyéni erőfeszítései nem fognak számára eredménnyel bírni. Csak ha együtt teszünk erőfeszítéseket, hogy elérjük a közös célt, ez a közös erőfeszítés adja nekünk a vágyat.

Ez felébreszti a felső egyet és rákényszeríti, hogy hatással legyen a vágyunkra, hogy megváltoztassa azt, hogy úgy terelgesse, hogy a helyes formát vegye fel, és aztán hogy kitöltse azt az adományozás tulajdonságával.

A szükség miatt kezdünk el együtt dolgozni, miután először kétségbeesünk, hogy a saját erőfeszítésünk miatt nem fogunk elérni semmit, és amikor meglátjuk hogy ez nem helyes, és nincs esélyünk egyedül elérni a célt.

Útközben fokozatosan megkülönböztetjük az igazi célt, és az eszközt, hogy elérjük azt. Először minden ember teljesen anyagi, egoista célokat tűz ki maga elé, és felhasználja az ehhez kapcsolódó földi eszközöket. Ez egészen addig folytatódik, amíg kicsit el nem kezdjük meglátni és erősíteni a fontosságát az adományozás szándékának, a szeretetnek és az egységnek.

Ugyanakkor elkezdjük meglátni, hogy ezek a tulajdonságok rajtunk kívül állnak, és csak ha helyesen viselkedünk egymás felé, tudjuk felfedezni a hatással levő tényezőt közöttünk, és tudjuk felébreszteni a Fényt, ami jönni fog és megváltoztat minket.

Ha nem dolgozunk együtt, hogy cselekvése bírjuk a harmadik, külső forrást,  akkor a munkánkat rossz irányba tereljük. Csak akkor tudjuk bevonzani a reformáló Fényt, ha a helyes kölcsönös kapcsolatokban próbáljuk együtt elérni az adományozást az összefogott erőfeszítéseinkkel hogy magunk felé emelkedjünk.

Ekkor ez meg fogja változtatni a hozzáállásunkat egymás felé, így az ilyen hozzáálláson belül fel fogjuk tárni az adományozás tulajdonságát. Ezt úgy hívják, hogy hit. Ezen belül fogjuk aztán feltárni a szeretetet.

De ezelőtt fel kell tárnunk a gyűlöletet, a gonosz felismerését. Hol van ez? Mi megtagadjuk ezt. Lehetetlen ezt mesterségesen felébreszteni, ez csak kitartó erőfeszítéssel lehetséges amit afelé hajtunk végre, hogy együtt legyünk és megpróbáljunk egységre lépni.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,126 seconds.