Dr. Michael Laitman

Önmagad lealacsonyítása az adományozás megemelését jelenti

Kérdés

Mit jelent az, hogy lealacsonyítod magadat?

Válasz:

Magad lealacsonyítása azt jelenti, hogy ahelyett hogy ráerősítenél és leesnél, különféle eszközöket keresel, hogy rávedd a Felső Fényt, hogy engedje számodra azt érezni, hogy az adományozás fontosabb, mint a megszerzés.

Minden változás a reformáló Fény hatására történik. Ennélfogva magad lealacsonyítása azt jelenti, hogy minden lehetséges dolgot megteszel (amit úgy hívnak, hogy ima) tehát értékelni fogod az adományozás tulajdonságát és magasabbra emeled mint bármilyen fajta megszerzést, tehát minden megszerzést megvetsz, míg az adományozás szent lesz a szemedben..

Ekkor akarni fogod ezt! És a vágyad mértékéig magadra vonzod a reformáló Fényt, ami megteremti a spirituális Parcuf szerkezetét benned: a fej (Ros) azaz az adományozás lesz fent, míg a test (Guf), megszerzés lent. A fej odafent van, minden fölött, ami azt jelenti, hogy a megszerzés is, lent a testben, az adományozás érdekében történik. Ez a helyes spirituális Parcuf.

CST

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,135 seconds.