Dr. Michael Laitman

Felgyorsítani az időt

A Zohár olvasása segít minket abban, hogy felgyorsítsuk az időt. Hogyha nekem 5-10 év alatt kell fejlődnöm, a Zohár képes olyan változásokat tenni bennem, hogy ez lezajlik egy pár lecke alatt vagy akár még kevesebb idő alatt.

Ez a különbség az állati és az emberi szintek között olyan nagy, hogy összehasonlítani sem lehet a kettőt. Az állat szint, teljesen mindegy, hogy mekkora mértékben, és hogy mit tesz életében, nem képes semmilyen cselekedetet elvégezni, annyira sem, mint a beszélő, aki olyan, mint egy kicsiny gyermek, vagy még azt sem. Ez a különbség a szintek fejlődése között.

Ha mi közösen olvassuk a Zohárt és nem arra gondolunk, hogy mit tesz a Fény bennünk, akkor, bár esetleg  mi lassan fejlődünk, akár egy negatív fejlődési formában létezünk,  mindenesetre a Fény változtat rajtunk.

De, ha mi hozzáadjuk a megfelelő szándékot, akkor a Reformáló Fény képes előre tolni az önszeretetből a mások szeretetére, a fejlődés mértékének megfelelően és a Fény hasonlóságával, eljutunk a szemek megnyitásához.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,272 seconds.