Dr. Michael Laitman

Az emberiség régi hibáinak korrekciója

Kérdés

Tegnap befejeztük a sivatagi kongresszus mind a hét leckéjének ismételt megtekintését. Össze tudnád foglalni, és meghatározni a következő lépést?

Válasz

A következő fázison a jövő héten kezdünk el dolgozni, ezek lesznek az utolsó simítások a leckéken, a Baal HaSzulam és Rabash cikkeiből, egy olyan formát próbálunk kialakítani, amely közelebb áll majd az olvasókhoz. Remélem, hogy ez a próbálkozás lehetővé teszi számunkra, hogy megvalósíthassuk az érzékelés ezen formájának kifejlesztését , és ez által megvizsgálhatjuk a jobb kifejezési formákat.

Mert van lehetőség letisztázni a rengeteg hibát, amit az emberek elkövettek a Kabbala bölcseletével. Ez a legősibb bölcselet, előtte nem is létezett ilyen bölcselet (tudomány) a világban. Mi több a törés által, azaz, az út helytelen megértéséből kifolyólag jött létre mindaz, ami ma fennáll az emberiség körül. Ez kiderült majdnem minden területen: az oktatásban, a kultúrában, a családban, a gazdaságban, az államigazgatásban, és az egész világban.

Mivel a Kabbala bölcselete a természeti jelenségekről beszél, a Teremtő cselekedeteiről, és a megértés hiányáról, amely maga után vonzza az egoizmus helytelen fejlődését. Remélhetőleg részletesen le tudjuk tisztázni ezeket a kérdéseket és ez hozzásegít bennünket a helyes fejlődéshez. Így ezen pontot,-  amelyet elértünk-  a kongresszuson, tovább tudjuk fejleszteni.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

68 queries in 1,608 seconds.