Dr. Michael Laitman

Napi rész hallgatása

Kérdés

Én nem kell érezzek semmit, hogy köszönetet mondjak a Teremtőnek?

Válasz

A köszönet az egy érzés a szivben. Ha én össze vagyok kapcsolódva a csoporttal, ha én érzem, hogy miért csinálom mindezt?, mit csináltam?, hova értem?.  Ez az én érzésem a szivben, vagy köszönet, beismeret vagy átok. A tegnap átkot éreztünk! Ki az aki forgat mindent? – a Teremtő. Akkor miért adta ezt a nehézséget a szivünkben? – nem voltunk képesek igazolni ezt.

Nem azt mondják neked, hogy fennebb kell emelkedjél.Te kell törekedj felemelkedni – ezt hivjuk ima vagy Man felemelése, azért mert mi akarunk felemelkedni az érzések fölé, amelyek a romlott edényeinkben vannak. Mi az érzések fölé akarunk lenni, az adakozásban lenni. Nem foglalkozunk az érzéssel, az érzés maradhat ugyanaz. Én nem várom azt, hogy ezek az edények jól érezzék magukat, én csak magassabb értékekre akarok érni, hogy az adakozás a legfontosabb és magassabb dolog.

És érzésről? – én rosszul fogom érezni magam – de ez pontosan jó dolog. Ha  én rosszul érzem magam, számomra ez egy jó jel, méretarány, amelyel szemben én értékelem az adakozást. Mégha én a megszerzés edényeimben sötétséget érzek, de ez igy kell legyen. És az adakozás edényeimben én érzem magam mint világosság, Fény.

Ne várjátok a jó érzéseket a megszerzési edényekben.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,758 seconds.