Dr. Michael Laitman

Az Ein Szof (Végtelenség) felett található az Ein Szof adója

Az Ein Szof (Végtelenség) felett található az Ein Szof adója

Mi soha nem vagyunk képesek elképzelni és értékelni a felső szintet, mivel az újra és újra egy másik dimenzió, és mi állandóan egy új világba hatolunk be. A mi összes belső adatunk megváltozik, építő elemeink megváltoznak, és minden egyes alkalommal mintha egy új teremtmény, új teremtés jönne létre. Ez az ahogy az új Resimók (információs gének) megjelennek.

Akkor hogyan lehetünk képesek magunkra hívni előrehaladásunkat, és a Teremtő nagyságára gondolni, hogy lehetünk képesek elképzelni a következő szint magasságát. ahhoz a szinthez képest ahol most állunk? Ezért van az hogy mi közvetett módon dolgozunk a környezet segítségével, azáltal hogy abból benyomást nyerünk, attól új értékeket kapunk, hogy a személy képes legyen az adakozást úgy elképzelni mint a kapcsolatot és szeretetet az egója felett.

A környezetnek köszönhetően mi valahogy képesek vagyunk lefesteni ezt a képet magunknak, de az előrehaladás érdekében többet kell követelnünk ettől a képtől, a lehető legmagasabb szintet, mely két szinttel magasabban van ahhoz képest ahol mi most állunk. Amennyiben a következő szintünk már Ein Szof-nak számít, hogy lehetünk képesek valamit elképzelni ami az Ein Szof-nál is magasabban van?

Azonban úgy kell elképzelnünk hogy a legmagasabb szint, mely a Teremtő felfedését jelenti, még magasabban bárminél amit én képes lehetek elképzelni. Csakis ebben az esetben lehet helyes a Teremtőhöz intézett kérelmem. Mindez azért van mivel a felső szint az ugyanaz az állapot melyet én magam akarok elérni. Az a szint, ami a fölött van az egy magasabb szint annál melytől én segítséget kérek a magasabb szint eléréséhez.

Én a felső szint feletti szinthez fordulok annak érdekében hogy a felső szintet elérjem. Amennyiben kérelmemet ilyen formában nyújtom be, akkor valóban nyílegyenes úton a Teremtőre irányulok. Én el akarom érni az adakozás, a szeretet, mások szeretete és összeolvadás szintjét. De annak érdekében hogy mindezt elérjem, én nem valami ismeretlen faktorhoz fordulok, hanem egyenesen a Teremtőhöz. A felső szinten minden egyetlen egységbe kapcsolódik: Izrael, a Tóra (A Reformáló Fény), és a Teremtő.

Izrael vagyok jó magam, az aki eléri a felső szintet a Fény segítségével, melyet én a Teremtőtől kapok meg, aki a legmagasabb szint, de aki “elém jön” a következő szintre hogy velem találkozzon. Amennyiben ezt a rendszert látjuk magunk előtt akkor biztosak lehetünk abban hogy egyenes vonalon haladunk.

A legfontosabb szintek az alsó (jelenlegi szintem), a felső, és a legfelső. Ez a szintek sorrendje.

2o12 október 25, Reggeli lecke felkészülése

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,673 seconds.