Dr. Michael Laitman

Az élet elszáll mint egy álom

Az élet elszáll mint egy álom

Kérdés:

Valaki tudja hogy valójában mit akar?

Válasz?

Soha se tudja. Ha megkérdezed az öregebb embereket akkor elfogják mondani neked “Nem is vettük észre hogy hogyan múlt el az idő és mit tettünk vele. És hirtelen eltűnt. Emlékszek magamra amikor 20 éves voltam, egy kicsit amikor 30, és az utóbbi három vagy négy évtizedre nem is emlékszek.”

Kérdés:

De lehetséges tudatosságban élni. Mi akadályoz minket? Milyen lett volna hogyha amikor egy gyerek voltam a szüleim azt mondták volna nekem hogy “Figyeljed meg magadat, tele vagy vágyakkal” ?

Válasz:

Bárcsak fel tudtak volna felkészíteni minket a világ megértésére a megfelelő módon! Ha a család meg az iskola felkészítettek volna minket, akkor más lett volna! Hol van az a család meg iskola? Nem léteznek.

Az én szüleim nem tudták hogy hogyan kellett tanítani engem, ők se voltak megtanítva iskolában amikor ők iskolásak voltak, és engem se tanítottak. Az eredmény a,z hogy végig éltem az életemet a kellő tudomány nélkül amivel kellet volna élnem, és a tudomány nélkül tanítottam a saját gyermekeimet, és ők pedig az unokáimat tanítják ezzel a tudomány nélkül.

Így megyünk generációból generációba. Hogyha  más oldalról néznéd az emberiséget, látnád, hogy a viselkedésünk egyáltalán nem hozza az intelligenciánkat, a belső képességeinket! Látjuk, hogy mennyire pazaroljuk magunkat!

Szóval a fő probléma az emberiséggel az a tanítás. Hogyha egy generációt jól tanítanánk meg akkor az egész emberiséget meg tudnánk javítani, és megváltozna mindenki élete ezen a földön.

2o12 november 3, A KabTV műsorából, “Beszélgetések Micheal Laitmannal”

DH

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,705 seconds.