Dr. Michael Laitman

A Szeretet Tisztító Tűze

A Szeretet Tisztitó Tűze

A Teremtő nem fog békén hagyni minket mert eléggé erősekké kell válnunk, hogy az egész emberiséget vezessük. Képzeld el, hogy milyen készülődésen kell végig mennünk.

Főleg tűrni kell a jövendő csapásokat, fogcsikorgatással, annak ellenére, hogy a Teremtő majd próbálkozni fog különböző módon szétosztani minket, számos okot adva (ráadásul, olyan logikus, olyan racionális, hogy úgy tűnik muszáj máshogyan viselkedni), de, az egység elleni munkát azonnal utasítsd el.

Bármilyen terv ami valóságos és jónak tűnik, hogyha széttépi a csoportot, nem kellene nekünk észrevennünk, el kellene fordulnunk ettől. Nekünk,  csak az egység a fontos.

Ezért nem kellene hallgatni nektek bármilyen másik javaslatokat, csak ellenőrizzétek,   hogy ez segít-e  a csoportnak egyesülni vagy nem. Harcoknak nem kellene létezniük. Minél nagyobb koncentrálás, minél nagyobb összetartozásnak kell, lenni, hogy ez az összetartozás égessen egy tüzet bennünk. Amikor meggyújtjuk  ezt a tűzet, mindegyik szívet egyesíti, mindegyik vágyat egy közös vágyba.

Ez az úgynevezett, szeretet tüze, ami az összes tisztátlanságot, hulladékot és méreganyagot elégeti. Csakis, ami a legtisztább, ami létezik mindenki szívében fog megmaradni. Nem is tudjuk hogy mi az, de csak az fog megmaradni a szeretet tüze után.

Ez a tűz szörnyű és nagyon durva. Hogyha átmész rajta, akkor eléred a szintet, amikor csak az egy vágy  van benned készen , és a csoportban feltárul a Teremtő.

2012 November 7, Grúziai Kongresszus

DH

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,705 seconds.