Dr. Michael Laitman

A Szeretet bíborvörös pontja

A Szeretet bíborvörös pontja

Amikor valaki másra gondolsz, egy különös esemény történik meg benned. Egy különös állapot emelkedik fel amikor hirtelen egy nagyon meleg pont tűnik fel a szívben, olyan piros, bíborvörös, és hihetetlenül meleg! Felvillanyoz, amikor arról a másik emberről gondolkodsz. Összekapcsolódsz vele, és amikor abba hagyod a gondolkodást akkor megszűnik.

Erről még soha se beszéltem, de ez a jelzés létezik az emberi szívben, és felhangol, hasonlóan, mint amikor felhangolsz egy rádiót a  frekvenciához. Behatárolódsz ezzel a ponttal, mint egy pontos eszközzel, ha összekapcsolva vagy valakivel.

Ezen dolgoznunk kell és várni ameddig a pont megjelenik. Hogyha hirtelen összekapcsolódsz másokkal, feléled benned, és megőrzöd, félve hogy nehogy elveszítsd. És akkor, egyre többet készítesz másokkal. Ezek a pontok fokozatosan jönnek létre, és a Teremtő megmutatkozik benne.

Ezt a pontot muszáj egyszer megérezned. Olyan meleg, forró, világos, nem is piros, hanem bíborvörös, és egyszerűen megbénítja az embert a szeretetével, a kapcsolatával másokkal. Semmit se tud tenni, és így bármire készenlétben van. Gyorsan el kell érnünk ezt az állapotot!

2o12 November 8, A Grúziai kongresszusból

  DH

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.