Dr. Michael Laitman

A Teremtő érzékelése

A Teremtő érzékelése

Kérdés:

Hogyan tudom jobban érzékelni a Teremtőt?

Válasz:

Ezt a féle példát már sokszor előrehoztam, hogy mi érzékenységet szerzünk egy különös jelenségnek, miután elkezdünk dolgozni vele, akkor is hogyha azelött nem voltunk annyira érzékenyek. Érzékenyebbé tudunk válni mindenre: kövekhez, fákhoz, más emberekhez. Először nem figyelünk egy emberre, és aztán elkezdünk ráérezni egyre jobban, és mindent felfedezünk róla. Ez az úgynevezett “Egy szokás természetessé válík”.

Szóval, a munkát amit a barátaimmal teszek a Teremtő iránt kell céloznom. Igyekszek felfedezni a barátaim tulajdonságait, amikre nincsen semmi szükségem, és egyáltalán nem érdekelnek, hogy felnöveljem az érzékenységemet hozzájuk. Nem a barátnak az anyagi természetét, hanem a Teremtő iránti hozzáállását. Akkor annál a pontnál ahol össze vagyok kapcsolva és akarok is összekapcsolódni vele, felfedezel egy érzékenységet a Teremtőhöz.

Magát a Teremtőt nem érzékeljük. Csak a kapcsolatainkon keresztül tudjuk felfedni. Szóval amikor megerősítjük az érzékenységeinket a barátok közti kapcsolatainkhoz, az valóban erősíti az érzékenységünket a Teremtőhöz.

2o12 November o6, A Grúziai Kongresszusból

DH

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,635 seconds.