Dr. Michael Laitman

2013: Egy remek Év

2013: Egy remek Év
Kérdés:

Hogyan látod a 2013-at a világ csoport és az egész emberiség szempontjából?

Válasz:

2013-at egy remek évnek látom.

A média most élesíti a fókuszunkat arra a tényre, hogy ez az év nem lesz könnyü: a minimális aratás, az árak emelkedései, általános elbocsátások, hőmérséklet problémák, és ennél jóval több is. Azaz a természet meg a társadalom kellemetlen meglepetésekkel fog ellátni minket. Ez az egész emberiségre vonatkozik.

A mi fejlődésünk szempontjából, szerintem egy kitűnő év lesz. Persze nem a szenvedés miatt, de próbálkozni fogunk csökkenteni az emberiségnek a szenvedéseit, és megmutatni az embereknek, hogy hogyan használjuk a szenvedést rendesen, hogyan emelkedjünk fölé.

Azaz, van egy erő ami negatív vagy pozitív tud lenni.

Hogyha egyenesen rátekintesz, ez az erő negatív. Lök téged, nyomást rak rád, problémákat okoz az időjárással, az aratással, a pénzzel, munkával, háborúval, mindennel. Hogyha nem egy önző szinten nézel rá, hanem arra a szintre emelkdedsz ahol lemegy, a Teremtő szintjére, akkor minden jól van. Ott fog találkozni veled és mondani fogja, hogy “Végre! Annyira sok féle ütést küldtem már nektek, hogy végre felemelkedtetek hozzám, de nem siettetek. Nem baj, végre itt vagytok!”Ezért kell nekünk megérteni, hogy miért kapjuk ezt az úgynevezett szenvedést.”Úgynevezettek” mert egyenesen rájuk nézünk, de nem lehet érzékelni őket egyenesen. Szóval 2013 a spirituális haladás éve lesz, akik emelkedni fognak. Akik nem fognak, ez egy testi, morális, és anyagi visszafejlődés lesz.

2o12 November 11, A virtuális leckéből

DH

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,611 seconds.