Dr. Michael Laitman

Emelkedni egy új fokozatra azt jelenti, hogy azzá váljál

Emelkedni egy új fokozat azt jelenti, hogy azzá váljál

Kérdés:

Mit szerez valaki, amikor eléri a spiritualitást?

Válasz:

Ő minőségileg új tudományt szerez, mert most a kinyilatkoztatás benne van. A mi világunkban, ezeket vagy azokat a külső jelenségeket. Példaként, hogyha egy vegyész lennék, figyelek, vizsgálok, és leírok egy kémiai folyamatot.

A Kabala tudományában, felfedem a Felső világot, és magam vagyok a képben ami kinyílik előttem. Azonos vagyok a felfedezésemmel; Ugyan azok a minőségek vannak nekem mint abban a valóságban amit felfedeztem. Persze ugyanakkor az összes fokozatokat látom, amiken már keresztül jártam spirituális és korporeális módon. Bennem maradnak, és le tudok menni bármelyikükhöz, hogy kapcsolatot készítsek másokkal.

De általában, a spirituális fejlődés egy pontos megszerzés. Nem csak tudni, vagy megérteni fogok valamit. A tudás és a megszerzés az nem ugyanaz. A megszerzés azt jelenti, hogy átváltozom abba az állapotba, elérem azt, nem csak megismerem egy új fokkal, hanem azzá válok.

2o12 December o4, Reggeli leckéből, “Kabbala és Filózofia”

DH

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,657 seconds.