Dr. Michael Laitman

A legmegbízhatóbb dolog a világon

A legmegbízhatóbb dolog a világon

Kérdés:

Milyen hatással van a női csoport a férfiak csoportjára? Hogyan képes a nő olyan vágyra szert tenni, hogy hatással legyen egy férfira?

Válasz:

Néhány évvel ez előtt Chilében voltam, ahol sokkal több nő van, mint férfi. Emlékszem megkérdeztem néhány ottani barátomat: “Ki a parancsol az otthonodban?” A férj pedig azt válaszolta: “Természetesen ha a nyilvánosság előtt vagyunk, lent az utcán, egy rendezvényen, akkor a nő. De azonban otthon …!” A feleség ekkor úgy nézett rá, mint egy kis gyermekre, bólintott párszor és nekem minden világossá vált.

A természet által úgy van rendezve, hogy mindenhol a nők parancsolnak. Ez így helyes. Ez így jó.

Ezért a csoport női része a legmegbízhatóbb dolog, ami az életben és a világon létezik. Ez a stabilitás, az egyensúly, nagyon erős támogatás. És ezért szükséges mindenekelőtt arról gondoskodni, hogy a női csoport erős legyen. Meg kell adni a lehetőséget, hogy a női csoport feléledjen, dolgozzon és részt vegyen mindenben. A nők véleményét figyelembe kell venni, amikor döntéseket hozunk. Egy átlagos csoport jó jövő képe ebben rejlik.

Mindannyian felnőttek vagyunk és megértjük, hogy lehetetlen egyedül maradnunk, hogy támogatásra van szükségünk. És csak azért, mert különbözőek vagyunk, meghozhatjuk a helyes döntéseket és elérhetjük a korrekt életet.

Szóval, feltétlenül szükséges, hogy úgy oldjuk meg a komoly problémáinkat, mint a felnőttek. A csoport női részének nincs kevesebb joga, mint a férfi résznek.

2012.11.05, A Grúziai Kongresszusból

SzL

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.